Nyt fra os

3. og 4. Februar afholdte Stevns Amatør Scene Turboweek for vores unge medlemmer. Det blev en stor succes  – her er billeder og de glade reaktioner på weekenden:

Se billederne her: http://galleri.stevnsamatoerscene.dk/#!album-17

Grethe: I efteråret foreslog Christian, at vi lavede en teaterweekend i vinterens løb for de lidt større børn, som er medlemmer hos os i Amatørscenen. Det var vi andre med på, og i weekenden 3.-4. februar mødtes vi så, 17 teaterbørn og en mindre flok ledere på St. Heddinge skole for at spille en masse teater.

Det blev en meget festlig weekend, hvor de eneste dramaer foregik i de små teaterstykker, vi opførte.

De fleste overnattede på skolen i et par klasseværelser, og der blev købt ind og lavet mad til både lørdag aften og søndag af deltagerne. Alle ”ungerne” var fantastisk søde og dejlige, positive og med på den værste….

Alma: Teater weekend er en helt fantastisk oplevelse. Der sker nogle sjove ting, og du får et godt fællesskab med andre, der har den samme interesse for teater.

Leah: Det har været helt vildt sjovt – jeg glæder mig til næste gang.

Astrid: Det er vildt sjovt. Jeg har fået nogle nye venner, og det var også hyggeligt, da vi var ude og handle. Jeg glæder mig til næste gang.

Nanna: Det er vildt sjovt, og det er rart at vide, at hvis man bliver ked af det, så er alle så rare.  Jeg glæder mig virkelig meget til næste gang.

Laura: Jeg syntes, det var vildt sjovt. Jeg glæder mig allerede til næste gang, der er turbo weekend. Det var også sjovt at sove her, så jeg skal helt klart med næste gang.

Christian: Sikke en weekend med masser af talent og hygge. Vi mødtes lørdag og gav den gas med en masse gamle stykker af teater. Derefter tog  nogle af os ud og handlede, mens resten forberedte et helt nyt stykke om at mobbe. Det var Magnus der lige faciliterede det, og det blev smadder godt! Selve madlavningen var der god hjælp til, og opvasken deltog alle i, nogle tog de fælles ting, og alle tog deres eget. Så det kan de vel også derhjemme?  😉 Tak for denne gang – vi ses igen til sommer 😀

Mona: SÅ dejligt at være med. De er så talentfulde, de børn og unge, dejlige at være sammen med, og alle de gode gamle stykker og gode sange.  Jeg siger tak for at have været med til en pragtfuld oplevelse, så fuld af liv og livsglæde, og det smitter. Tak til jer alle, og tak til Grethe og Christian. Skønt at være sammen jer alle. Glæder mig til at se jer igen.

Hjalte: Det er rigtigt sjovt at være her, man lærer en masse lege og spiller teater.

Og så lige en glad mor:

Jeanett: Som forælder til teaterbørn i Stevns Amatør Scene, vil jeg rette en KÆMPE tak til Christian, Mona og Grethe for jeres engagement og det store arbejde det er, men som gør, at I kan afholde teater turbo weekend for vores poder. Når man kommer forbi, er der glade børn, som hygger sig sammen, og alle er kammerater, også på tværs af alder.  Store børn tager sig af mindre børn, der er respekt, en god tone, samt sjov og ballade på den gode måde:-) I trygge rammer udfordres børnene, de rykker og udvikler sig…. og nu glæder de sig allerede til næste arrangement, nemlig sommerteater hvor der igen er endnu flere engagerede voksne og unge fra foreningen der stiller op.

Og så lige en glad far:

Nicki: En stor tak til alle voksne som har arrangeret denne weekend for vores børn. Som forældre kan man kun blive glad i “låget” når man oplever den glæde som både børn og voksne udstråler. Vi glæder os til sommerteater(o: