Børneteater

 

Fra 2003 har TEATER FOR BØRN været en vigtig del af aktiviteterne i Stevns Amatør Scene. I foråret 2003 havde vi vores første hold børn i 7/10 år alderen.
De afsluttede med at opføre “SVINEDRENGEN” for deres forældre.
Samme år begyndte vi at deltage med teaterskole i kommunens aktiv sommer-program. Det fortsatte vi med i årene 2004-2006. Fra 2007 har vi selv arrangeret teaterskole for børn i de mindre klasser om sommeren. Det foregår på Store Heddinge skole og i Snurretoppen.

I 2019 afholdt vi de fire raske dage med teater i uge 27 fra mandag d. 1. juli til og med torsdag d.4. juli – igen i år på Store Heddinge skole og i Snurretoppen.

22 børn deltog med stor lyst og energi i projekt Tommeltot og alle de andre, som var lavet til lejligheden. I forestillingen var der var masser af sang og dans, og de fire dage gik som lyn og torden til stor fornøjelse for små og store.

Forestillingen opførtes torsdag den 4. juli kl. 14 på Snurretoppen for børnenes familier og venner, og der var naturligvis stort bifald til de dejlige skuespillere

Fire raske dage med teater 2020:Vi håber, at også 2020 vil byde på fire raske dage med teater i skoleferien. Der er i hvert fald allerede tilmeldinger! Hold derfor øje med vores hjemmeside efter nytår, hvis du har lyst til at være med. Du skal gå i 1.- 5. klasse og skal kunne være med alle fire dage. Der er altid rifter om pladserne, så det er en god idé at tilmelde sig hurtigt. Det koster et medlemskab af Amatørscenen, 75 kr. at deltage.