Kommende arrangementer

Stevns Amatør Scene

afholder kurset

Hvordan skaber man egentlig en teaterforestilling?

Fredag den 7. september kl. 18 – 21.30 og
Lørdag den 8. september kl. 10 – 17

St. Heddinge skole.
Pris 150 kr.

Alle er velkomne, men deltagelse er gratis for medlemmer af
Amatørscenen, som har betalt kontingent (150 kr.) for 2018.

Kursusleder og instruktør: Grethe Fischer
Tilmelding: Tlf. 21 45 69 46 eller mail: gref@privat.dk

Kurset vil i korte træk primært handle om, hvordan man sætter en forestilling op.
Hvordan man kommer i gang med det, og hvordan man kan få det til lykkes til de medvirkendes og ikke mindst publikums tilfredshed.
Hvordan det går til, at man bagefter vover sig ud i opgaven igen.
Jeg vil fortælle, hvilke vigtige, generelle grundregler jeg har fundet frem til, og hvad jeg personligt føler, man skal/ikke skal gøre, når man sætter en forestilling op.
Jeg forestiller mig et hold deltagere, som kunne være både dig, som aldrig har prøvet at stå på en scene, men måske inderst inde godt kunne tænke dig at prøve det – og dig, som allerede er grebet af denne hobby, og måske gerne ville forsøge dig med en instruktøropgave.
Ja, og så da også dig, som bare elsker at være med til teater – og som kunne tænke dig at være med som aktør ved kurset.
Kurset vil i løbet af de godt ti timer bestå af snak og samtale, men allermest af øvelser i aktivt at iscenesætte og spille teater/revy/kabaret med mere.

Det ville glæde mig, hvis I har lyst til at være med.

Grethe

———————————————————————————————————————————————————————-

Se også:

Folk og Røvere i Kardemommeby.

Næste forestilling bliver Folk og Røvere i Kardemommeby og vi glæder os helt vildt. Har du lyst til at deltage som skuespiller, så kontakt gerne Lunde. Hvis du ikke er skuespiller, men har lyst til at deltage/hjælpe bag scenen med div opgaver, så kontakt også gerne Lunde(o:

Folk og Røvere i Kardemommeby er en dejlig historie om tre røvere, der røver en dame. Hun skal lave lidt af det hele, for de er selv rigtig dovne. Det kommer dog ikke til at gå, som de havde tænkt sig, for det er ikke en hvilken som helst dame, de røver. (Næh, for det er tante Sofie, I ved nok!) Det kommer der en sjov historie ud af, men den må I komme og se i Snurretoppen.

Der er premiere onsdag aften d. 28. november på Snurretoppen. Vi spiller også den 1., 2., 3. december.

Prøverne starter i 2. halvdel af august.

Lunde kan kontaktes på telefon: 29 91 52 02