Kommende arrangementer

November: Sidste nyt  Vi har i Stevns Amatør Scene måtte aflyse vores juleforestilling Julemandens lykke oven på den seneste udmelding fra statsministeren. Vi havde glædet os meget til at dele vores stykke med jer, men vi må desværre aflyse pga. den seneste udvikling. Vi håber meget på at kunne vende tilbage i 2021 med nye spændende forestillinger!

August: Vi har i Stevns amatør scene genoptaget aktiviteten i kølvandet på Corona nedlukningen. Det resulterede i 4 raske dage, hvor de teaterglade børn opførte Julies mod og det magiske sværd, skrevet af to af de deltagende børn Camilla og Victoria. Børnene hyggede sig og nød at komme tilbage på scenen. Børneteater er ligeledes startet op, og der øves på livet løs på forestillingen Julemandens Lykke, der er skrevet af de to instruktører Annette og Lunde. Vi glæder os til at vise jer denne forestilling til november.

Forår 2020:  BARSELSTUEN BLEV  AFLYST 12. marts på grund af CORONA virus faren! Men vi satser på at spille forestillingen  i foråret 2021 på Harmonien i Rødvig. Interesserede kan få yderligere oplysninger hos Grethe. Tlf. 21456946

Sofie Kühl Kristoffersen spiller hovedrollen som barselskvinden, der har fået barn med gamle Corfitz. Historien foregår i 1700 tallets København.

Sofie Kühl Kristoffersen spiller hovedrollen som Barselkvinden, der har fået et barn med sin gamle ægtemand, Corfitz. Det bliver der snakket og sladret ikke så lidt om! Handlingen foregår i centrum af København i 1720erne.

Sofie Kühl Kristoffersen spiller hovedrollen som barselskvinden, der har fået barn med gamle Corfitz. Historien foregår i 1700 tallets København.